Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Selskabsstiftelse
dit dokument oprettes ...
10-15
Det tager 10-15 i reelt tidsforbrug

Branchekoder

Alle danske virksomheder skal have en branchekode. Branchekoden indikerer, hvad den enkelte virksomhed beskæftiger sig med. Når du stifter din virksomhed med Legal Desk, vil du undervejs også vælge virksomhedens branchekode. Du kan læse mere om, hvad branchekoder omfatter her.

Hos LegalDesk

Pris: 1.749,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10-15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvad er branchekoder?

En branchekode er en international kode, der består af 6 cifre, og som indikerer en bestemt branche som eksempelvis detailhandel. En virksomheds branchekode skal afspejle den hovedaktivitet, som virksomheden beskæftiger sig med og på den måde hvilken type virksomhed, der er tale om. Formålet med branchekoder er at skabe statistik over de danske virksomheder og sammenligne dem med andre lande.

Derfor spørger vi også ind til din virksomheds branchekode, når du stifter din virksomhed med Legal Desk, så du er sikker på, at det bliver gjort korrekt. Det gælder, uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, et anpartsselskab (ApS) eller et aktieselskab (A/S).

På Erhvervsstyrelsens hjemmeside kan du finde alle branchekoder, hvor der til hver branchekode er en beskrivelse af branchen.

Kan jeg have flere branchekoder?

En virksomhed kan sagtens beskæftige sig med flere områder og altså have biaktiviteter og dermed flere branchekoder. Hvis en biaktivitet er stor nok, kan virksomheden registrere branchen for denne aktivitet og have flere brancher, der på den måde præcisere det virksomheden beskæftiger sig med. Omsætningen skal dog være over 300.000 kr og udgør mindst 10 % af den samlede omsætning, for at aktiviteten kan registreres som bibranche. Det er muligt at registrere op til tre bibrancher, hvis ovenstående krav opfyldes.

Hvilke virksomheder skal have en branchekode?

Hvis du driver en virksomhed, der har et CVR-nummer, skal din virksomhed have en branchekode, uanset om der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, et anpartsselskab (ApS) eller et aktieselskab (A/S). Du skal vælge din virksomheds branchekode, når du stifter din virksomhed.

Kan jeg ændre branchekode?

Det er altid muligt at ændre din virksomheds branchekode på virk.dk. Der kan være flere grunde til at ændre en branchekoden, det kan eksempelvis være, at du ikke finder din branchekode præcis nok, eller at hovedaktiviteten i din virksomhed er blevet en anden over tid.

Stift dit selskab med Legal Desk

Når du stifter dit selskab med Legal Desk, sørger vores formular for, at du får valgt branchekode undervejs. Dermed er du sikker på, at du får valgt branchekode, og de juridiske dokumenter, du modtager, er 100 % juridisk gyldige.

Du kan stifte dit selskab med Legal Desk her.

Samlet pris for selskabsstiftelse med registreringsservice:

Legaldesk Registreringsservice 20012020 Beskaaret

Selskabsstiftelse

Få dit CVR-nummer nemt og hurtigt

Inkl. vedtægter, ejerbog og kapitalbekræftelse

Hurtig registrering

Vi hjælper dig hele vejen

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Vi stifter over 22% af landets anpartsselskaber

Kun 1.749,-

Ekskl. moms

Bestil CVR

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat

Ekskl. obligatorisk gebyr til Erhvervsstyrelsen på 670,-