Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

NGO-program

Vi hjælper i dag mere end 100 velgørende organisationer med at modtage donationer via arv. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe din organisation eller forening her.

Hvorfor vælge Legal Desk?

Legal Desk arbejder for at gøre juridiske løsninger tilgængelige for alle. Derfor har vi gjort det nemt for dig at oprette dine juridiske produkter digitalt til en brøkdel af advokatprisen. Vi er Danmarks førende leverandør af juridiske løsninger online og har mere end 100.000 tilfredse brugere.

 

 

Tilmeld NGO-programmet

 


Sådan hjælper vi jer! 

Gratis testamente

...eller legat til dem, som støtter jeres formål

Få mere ud af arven

Mindre arveafgift og mere arv til arvinger med 30%-løsningen

Sikker opbevaring

Sikker og tilgængelig opbevaring af dokumenter

100.000 glade brugere

      +2.200 anmeldelser giver os 4,8/5 hos TrustPilot

Adgang døgnet rundt

Adgang for jeres støtter/ medlemmer 24 timer i døgnet

Lavet af advokater

Alle produkter er udarbejdet og testet af advokater

Bliv NGO-partner

Legal Desk er specialister i at automatisere juridiske processer, herunder fremstillingen af juridiske dokumenter. Vi ønsker at bruge vores kompetencer i en god sags tjeneste. Derfor har vi udviklet en gratis løsning til velgørende organisationer, hvor vi giver jeres støtter og medlemmer mulighed for at donere arv til jeres formål.

Sådan opretter du et testamente med Legal Desk

Vi samarbejder med mere end 100 velgørende organisationer og foreninger

 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

I skal blot trykke på knappen “Tilmeld NGO-programmet” her på siden og udfylde formularen. Derefter bliver I kontaktet af den ansvarlige for NGO-programmet.

Sammen finder vi den bedste måde at implementere samarbejdet.

Er testamentet og legatet 100% gratis?

Ja. Det koster altså hverken noget for jer eller jeres brugere/medlemmer. Vi beder blot om, at vi bliver angivet som kilde på jeres hjemmeside med link og reference, samt tilladelse til at nævne jer som samarbejdspartner på vores hjemmeside.

Hvad er 30%-løsningen?

30%-løsningen giver dig i nogle tilfælde mulighed for at give mere væk og betale mindre i arveafgift. Velgørende organisationer og foreninger er fritaget for arveafgift, og dette kan benyttes til dine arvingers fordel, hvis de ellers skulle betale arveafgift.

Læs mere om 30%-løsningen her: https://www.legaldesk.dk/artikler/30-loesningen

Hvad er et legat?

Et legat er en sum penge af din arv, der oprettes som et simpelt testamente, og som kan gives til eksempelvis en velgørende organisation. Læs eventuelt mere om dette i vores artikel om legater.


Læs mere om legater her: Hvad er et legat?

Hvis man har et testamente, men ønsker at tilføje et legat?

Hvis personen allerede har oprettet et testamente, vil legatet blive oprettet som et tillæg til testamentet (også kaldet kodicil). Tillægget vil være en tilføjelse til testamentet i form af legatet, men vil ellers ikke ændre på arvefordelingen i det eksisterende testamente.

 

Læs mere om tillæg til testamente her: Hvad er et kodicil?

Hvis man ikke har et testamente, men kun ønsker at lave legat?

Hvis personen, der ønsker at give et legat, ikke allerede har oprettet et testamente, vil legatet blive oprettet som et helt enkelt testamente, der udelukkende indeholder en bestemmelse om, at vedkommende ønsker at testere et beløb af sin arv i form af et legat til jeres velgørende organisation. Testamentet vil altså ikke påvirke den øvrige arv, som vil blive fordelt efter arveloven.


Du kan læse mere om legater her: Hvad er et legat?

Hvordan laver man et dokument?

Du laver et dokument ved finde det specifikke produkt i menuen, gå ind på produktets side og udfylde formularen. I formularen stiller vi dig en række spørgsmål og på baggrund af dine svar bliver dit dokument automatisk udarbejdet med det samme. Du finder vejledning og eksempler til de forskellige spørgsmål undervejs, og det tager typisk ikke mere end 10-15 minutter fra start til slut.  

 

Kan man stole på juraen som Legal Desk laver?

Ja. Alle vores produkter er udarbejdet af advokater og forsikret gennem HDI Gerling. Det betyder, at vores produkter har samme sikkerhed og gyldighed som hos en traditionel advokat.

 

Kan man snakke med en advokat hos Legal Desk?

Nej. Men du kan snakke med en jurist eller en sagsbehandler. Vores kundeservice kan besvare juridiske spørgsmål eller spørgsmål vedrørende processen via chat, telefon eller mail. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl 9 - 17. Vi kan kontaktes på telefonnummer 93 87 78 89, via chatten på hjemmesiden eller på mail kontakt@legaldesk.dk.

Hvad med Indsamlingsnævnet?

I skal som velgørende organisation informere Indsamlingsnævnet om, at I foretager indsamlinger. Det er Indsamlingsloven, der bestemmer dette. Loven skal sikre, at de indsamlede midler anvendes i overensstemmelse med det oplyste formål og give bidragsyderne mulighed for at få kendskab til, hvad pengene bliver brugt til.

I kan enten være en organisation, der har anmeldelsespligtige indsamlinger, hvor I skal anmelde jeres indsamling to uger før indsamlingen går i gang, eller I kan hører under kategorien organisationer uden anmeldelsespligt, hvor I kun skal informere Indsamlingsnævnet én gang om, at I foretager Indsamlinger – dog skal I være godkendt af Skatteministeriet til dette. 

Hvordan fungerer kundeservice hos Legal Desk?

Vores kundeservice består af jurister og sagsbehandlere med indgående kendskab til alle vores produkter og services. Hvis du har spørgsmål vedrørende specifikke dokumenter, sagsbehandling eller lignende, står de klar til at hjælpe dig videre. 

Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl 9 - 17 og kan kontaktes på telefonnummer 93 87 78 89, via chat på hjemmesiden eller på mail kontakt@legaldesk.dk.

 

Hvad med GDPR og databehandleraftaler?

Vi har integreret vores GDPR- og databehandleraftale i vores Handelsbetingelser punkt. 8: Behandling af personlige oplysninger. Legal Desk må behandle data på vegne af rådgivere (forhandlere) som benytter Legal Desk til at udarbejde juridiske dokumenter på vegne af deres klienter. Læs mere her.

 

Er der nogle organisationer Legal Desk ikke samarbejder med?

Vi forholder os retten til at vælge hvilke organisationer vi ønsker at samarbejde med, og kan til enhver tid framelde os et samarbejde.

Hos Legal Desk støtter vi ikke foreninger og organisationer som opildner til ekstremisme, had- og eller undertrykkelse.

Er Legal Desk forsikret?

Ja, Legal Desk er forsikret på samme vis som et traditionelt advokatfirma. Vores forsikring er hos HDI Gerling, som er det typiske forsikringsselskab for advokater.

Sådan virker Legal Desk

Legal Desk arbejder for at gøre juridiske løsninger tilgængelige for alle. Derfor har vi gjort det nemt for dig at oprette juridiske dokumenter digitalt til en brøkdel af advokatprisen.

Du udfylder vores formular på 5-15 minutter. På baggrund af dine svar, udarbejdes alle de nødvendige dokumenter automatisk. Du modtager dem så snart, du har gennemført betaling. Herefter kan du følge processen online. 

 

Tilmeld NGO-programmet