Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Ægtepagt
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Skal en ægtepagt altid tinglyses?

For at en ægtepagt bliver gyldig skal den altid tinglyses. Det er altså ikke nok, at ægtefællerne bare skriver under. I denne artikel forklarer vi nærmere om kravene til tinglysningen og tinglysningsafgiften. Hvis I ikke har oprettet en ægtepagt endnu, kan I også nemt gøre det med Legal Desk her.

Hos LegalDesk

Pris: 899,-

Inkl. moms

Traditionel advokat

Spar 4.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvad er en ægtepagt?

Når I bliver gift, får I automatisk formuefællesskab (også kaldet delingsformue eller fælleseje) medmindre I vælger at lave en ægtepagt om særeje. En ægtepagt om særeje, er en aftale om, at der skal gælde særeje i stedet for formuefællesskab i ægteskabet. Du kan læse mere om dette i vores artikel, hvad en ægtepagt er.

Skal ægtepagten altid tinglyses?

Tinglysning af jeres ægtepagt, er en betingelse for, at ægtepagten bliver gyldig. Hvis I laver en ægtepagt, men ikke tinglyser den, vil ægtepagten derfor ikke være gyldig. Det betyder, at ægtepagten hverken er gyldig mellem jer som ægtefæller, eller overfor andre. Ægtepagten skal derfor altid tinglyses, og det er derfor ikke nok bare at underskrive den. Du kan læse mere om tinglysning i vores vejledning om tinglysning af ægtepagt, eller lade Legal Desk ordne tinglysningen for jer med vores tinglysningsservice.

 

 

Kan man slippe uden om afgiften?

I skal betale en afgift på 1.850 kr. for at tinglyse jeres ægtepagt. Der er desværre ingen mulighed for, at få dispensation for tinglysningsafgiften, eller på anden måde slippe for den. I bliver derfor nødt til, at betale tinglysningsafgiften, når I tinglyser jeres  ægtepagt og på den måde gør den gyldig.

Læs mere om vores ægtepagt om kombinationssæreje eller ægtepagt om fuldstændigt særeje.

Lav jeres ægtepagt med Legal Desk

Hvis I endnu ikke har oprettet en ægtepagt, kan I nemt, hurtigt og billigt gøre det med Legal Desk, hvad enten I ønsker en ægtepagt om kombinationssæreje eller fuldstændigt særeje. Det tager højst 15 minutter, og så har I styr på, hvad der sker, hvis den ene af jer går bort, eller I senere beslutter jer for at blive skilt.Klik ‘Lav ægtepagt nu’ nedenfor og gå i gang med vores online formular, der hjælper dig sikkert igennem hele oprettelsesprocessen.

 

Ægtepagt

Beskytter både dig selv og din ægtefælle

Få styr på papirarbejdet på 10 minutter

Nem oprettelse

Underskriv digitalt

100% tilfredshedsgaranti

+200.000 glade kunder

Kun 899,-

Inkl. moms

Lav ægtepagt nu

Spar 4.000,- ift. traditionel advokat