Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Lejekontrakt
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Udlejning af bolig

Ved udlejning af en bolig bør der altid være en lejekontrakt, der beskriver de vilkår, der skal gælde for lejeforholdet - uanset om det drejer sig om udlejning af et hus, en lejlighed eller et værelse. Med Legal Desk kan du nemt og sikkert lave en juridisk gyldig lejekontrakt, der medtager alle de vilkår, der sikrer både udlejer og lejer.

Hos LegalDesk

Pris: 399,-

Inkl. moms

Traditionel advokat

Spar 2.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Lejekontrakt – hvad og hvorfor?

En lejekontrakt er en skriftlig bindende aftale mellem udlejer og lejer, der beskriver og dokumenterer de vilkår, der skal gælde for et givent lejemål. Den indeholder blandt andet forhold som størrelsen på lejemålet, antallet af værelser, huslejen, og om forbruget er inkluderet i lejen. Lejekontrakten skaber altså både sikkerhed og tryghed for udlejer og lejer, da begge parter underskriver, og dermed accepteret, hvilke vilkår lejeforholdet er underlagt. På den måde er vilkårene for lejemålet klart, og potentielle misforståelser og konflikter kan nemmere undgås.

Lav lejekontrakt nu

Derfor skal du lave en lejekontrakt gennem Legal Desk

Legal Desks lejekontrakt er en udvidet version af den standardiserede lejekontrakt, der er offentlig tilgængelig. Legal Desks lejekontrakt tager altså udgangspunkt i standard lejekontrakten, men har derudover også fokus på det, der hedder “særlige vilkår”. “Særlige vilkår” er det eneste område i lejekontrakten, hvor udlejer lovligt har mulighed for at afvige fra Lejeloven.

Her har udlejer mulighed for at vælge, hvad der skal gælde for lejeforholdet udover standardvilkårene. Det kan eksempelvis være, hvorvidt lejemålet skal være tidsbegrænset, om lejer må ændre lejemålet i større omfang, eller hvordan lejer skal vedligeholde lejemålet, herunder om lejer må ryge i lejemålet. Med en lejekontrakt fra Legal Desk kan udlejer altså være sikker på, at:

  • udlejer har taget stilling til alle potentielle særlige vilkår, der kan gælde lejeforholdet

  • de særlige vilkår er lovlige

  • de særlige vilkår er formuleret juridisk korrekt

Sådan virker Legal Desk

Kan Legal Desks lejekontrakt bruges til alle former for udlejning?

Legal Desks lejekontrakt kan anvendes til udlejning af alle former for private lejemål. Det vil sige lejligheder, andelslejligheder, villaer, rækkehuse, sommerhuse, enkeltværelser mm. Derudover kan udlejer også vælge, om det skal være almindelig leje eller fremleje. Hvis udlejer vil leje erhvervslejemål ud, er der andre regler, der gælder. I det tilfælde skal der bruges en erhvervslejekontrakt.

Hvordan laver jeg en lejekontrakt med Legal Desk?

Du kan nemt, hurtigt og online lave en juridisk gyldig lejekontrakt med Legal Desk. Du udfylder blot formularen og betaler. Derefter modtager du straks lejekontrakten, der er klar til at blive underskrevet af udlejer og lejer.

Du kan nemt underskrive dit dokument online med NemID. Det kan du læse mere om her.

Lejekontrakt

Sikrer både lejer og udlejer

Indeholder alle nødvendige punkter

Udfyld og modtag straks

Underskriv digitalt

100% tilfredshedsgaranti

+200.000 glade kunder

Kun 399,-

Inkl. moms

Lav lejekontrakt

Spar 2.000,- ift. traditionel advokat