Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00 | kontakt@legaldesk.dk | Tlf. 93 87 78 89
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Testamente
dit dokument oprettes...
15 min.
Det tager 15 min. i reelt tidsforbrug, at udfylde testamente

Gensidigt testamente for ægtefæller

Mange tror fejlagtigt, at et ægteskab sikrer ægtefællerne bedst muligt i forhold til arv i tilfælde af, at den ene ægtefælle går bort. Men med et testamente står I endnu stærkere juridisk og sikrer, at den længstlevende eksempelvis kan blive i den fælles bolig – opret et gensidigt testamente for ægtefæller med Legal Desk og få styr på arven med det samme.

Hos LegalDesk

Pris: 1.199,-

Inkl. moms

Traditionel advokat

Spar 3.000,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvad er et testamente?

Et testamente er et juridisk dokument, der bestemmer, hvordan arven efter jer skal fordeles. Med et testamente har I mulighed for at få indflydelse på, hvem der arver efter jer, da arvefordelingen ellers vil blive bestemt af Arveloven. I kan læse mere om, hvem der arver efter jer i henhold til Arveloven i vores artikel om arvefordeling.

Hvis I opretter et gensidigt testamente for ægtefæller med Legal Desk, kan I nemt og hurtigt få styr på arven allerede i dag.

Hvorfor skal ægtefæller lave et testamente?

Som ægtefæller arver I automatisk efter hinanden. Hvor meget I arver afhænger af, om I har børn. Hvis I har børn, vil barnet/børnene samlet modtage halvdelen af arven efter den afdøde forælder, hvis I ikke har oprettet et testamente. Hvis I ikke har børn, vil hele arven gå til den længstlevende ægtefælle, som derved er universalarving. Dette kan I læse mere om i vores artikel hvem arver, når jeg er gift?

Når I opretter et gensidigt testamente handler det altså i bund og grund om, at I bliver enige om, hvordan jeres arv skal fordeles. Testamentet sikrer, at det ikke kun er længstlevende, der bestemmer over størstedelen af jeres formue. På den måde kan I sætte jer ned i ro og mag og lave en samlet arvefordeling, som I begge synes er rimelig og hensigtsmæssig.

Se hvordan Legal Desk virker. Artiklen fortsætter under videoen.

video

Hvilket testamente skal vi bruge?

Fordi der findes så mange forskellige familiesammensætninger, er det nødvendigt at tilpasse testamentet, så det dækker lige netop jeres behov. Derfor tilbyder Legal Desk flere forskellige testamenter for ægtefæller, der hver har fokus på de forskellige sammensætninger, moderne familier kan have. Læs mere om, hvilket testamente, der passer bedst til jeres familiesituation her:

Lav jeres testamente med Legal Desk

I kan lave jeres testamente online på bare 15 minutter med Legal Desk. Alt det kræver er, at I udfylder vores formular og straks herefter vil I modtage et færdigt 100 % juridisk gyldigt testamente – klar til at blive underskrevet hos notaren. Her skal du være opmærksom på, at notaren vil opkræve en retsafgift på 300 kr.

 

Klik blot 'Lav testamente nu' for at gå i gang med det samme!