Legal Desk
93 87 78 89 Alle hverdage 9 - 17

Samarbejdspartnere

Nedenfor er en oversigt over Legal Desks samarbejdspartnere.

 

Billy -logo -final _blue (1) (1)
Billy gør regnskab lettere for selvstændige.

Regnskabsprogram til freelancere, håndværkere, selvstændige og andre mindre virksomheder.

Med Billy kan du let sende fakturaer, afregne moms med få klik og gemme kvitteringer med mobilen.

Billy er nemt og intuitivt for brugeren, med gratis telefonisk regnskabshjælp alle ugens dage – også i weekenden.

 

Min Mave

Min-Mave.dk er Danmarks største online medie for kvinder i alderen 24-35 år, og hver måned har 1,2 millioner besøg fra forældre, bedsteforældre og kvinder.

 

Saxis

Saxis er en online portal for køb og salg af virksomheder.

Hvis du vil købe en virksomhed, kan kan du søge blandt de mere end 800 virksomheder til salg, i alle brancher og størrelser.

Hvis du vil sælge en virksomhed kan du enten gøre det selv, via platformen, eller du kan få hjælp af en virksomhedsmægler. Det er 100% gratis at sælge sin virksomhed via Saxis.

 

Ivrs

Hos Iværksætterretshjælpen kan iværksættere og selvstændige i den etablerende fase kan få gratis juridisk rådgivning indenfor en lang række erhvervsretlige områder mv.. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig fokus og interesse indenfor dette område.

IDA_Viden _der _styrker _Tall _blue _RGB

IDA er interesseorganisation og fagforening for ingeniører og andre tekniske og naturvidenskabelige akademikere med mere end 100.000 medlemmer. IDA tilbyder også en række faglige tilbud og økonomisk fordele.

 

 

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Lån & Gaver

Dokumenter Erhverv

Vent venligst...