Legal Desk
93 87 78 89 Alle hverdage 9 - 17

Samarbejdspartnere

Nedenfor er en oversigt over Legal Desks samarbejdspartnere.

IDA_Viden _der _styrker _Tall _blue _RGB

IDA er interesseorganisation og fagforening for ingeniører og andre tekniske og naturvidenskabelige akademikere med mere end 100.000 medlemmer. IDA tilbyder også en række faglige tilbud og økonomiske fordele.

 

Fdbr1

 

 

 


FDBR - Foreningen Danske Bogholdere & Regnskabskonsulenter, er en landsdækkende organisation for alle, der arbejder med bogholderi og regnskab, uanset om man er lønansat eller selvstændig. 

 

 3383 Qoft Ffblogo

 

 

FFB - Foreningen Freelance Bogholdere, er en brancheforening for danske selvstændige freelance bogholdere og regnskabsfolk, som har mindre eller mellemstore virksomheder som kunde.

 

Saxis

 

 

 

Saxis er en online portal for køb og salg af virksomheder.
Hvis du vil købe en virksomhed, kan kan du søge blandt de mere end 800 virksomheder til salg, i alle brancher og størrelser. Hvis du vil sælge en virksomhed kan du enten gøre det selv, via platformen, eller du kan få hjælp af en virksomhedsmægler. Det er 100% gratis at sælge sin virksomhed via Saxis.

 

Billy -logo -final _blue (1) (1)
Billy gør regnskab lettere for selvstændige. 
Regnskabsprogram til freelancere, håndværkere, selvstændige og andre mindre virksomheder. Med Billy kan du let sende fakturaer, afregne moms med få klik og gemme kvitteringer med mobilen.

 

Ofir Logo

Ofir.dk er en jobportal til jobsøgende, der er på udkig efter ledige job og virksomheder, der er på udkig efter nye medarbejdere. Ofir.dk var den første jobportal i Danmark og startede i 1996. 

 

Logo Og Navn 1 2016 Version

Forbrugsforeningen (FBF) er Danmarks største indkøbsforening. Som medlem får man bonus i tusindvis af butikker landet over og på nettet.

 

Ivrs

Hos Iværksætterretshjælpen kan iværksættere og selvstændige i den etablerende fase få gratis juridisk rådgivning inden for en lang række erhvervsretlige områder mv. Retshjælpen består af jura- og erhvervsjurastuderende på kandidatuddannelsen, som har særlig fokus og interesse inden for dette område.

 

14045805 1011608718957268 5357984505668572887 N

Moth Advokat er et advokatfirma, der kan hjælpe med alle aspekter inden for ansættelsesretten. Moth Advokatfirma er stiftet af advokat Lise Moth, som har flere års erfaring og er specialiseret i ansættelses- og arbejdsret.

 

Logo E1486659769816

Advokatfirmaet Cronwald er placeret centralt i Viborg og har gennem de seneste 10 år ydet rådgivning til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

 

Min Mave

Min-Mave.dk er Danmarks største online medie for kvinder i alderen 24-35 år, og har hver måned 1,2 millioner besøg fra forældre, bedsteforældre og kvinder.

 

 Mama

Mama.dk er et website til nybagte forælder og kvinder, der ønsker at blive gravid eller er gravid. Mama.dk giver blandt andet information om, hvordan man som gravid kan leve sundt og fakta om barnets fysiske og mentale udvikling.

 

 Voresborn Logo

Vores Børn er et blad, der giver råd, tips og guides til, hvordan man som forælder kan give sine børn den bedste opvækst. Vores Børn er derfor både en inspirationskilde til hverdagen og familielivet uanset om man er førstegangsforældre eller erfaren. 

 

Mds Logo 1434X450

MY DAILY SPACE er et online nyheds- og livsstilsmedie, der leverer aktuelle nyheder og livsstilsindhold, hvor du blandt andet får madopskrifter, mode- og boligtips, personlige fortællinger og kultur.

Fdfskjold Bred Sort Rplus D 1801X658

FDF - Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, er Danmarks ældste børne- og ungdomsorganisation. Kernen i FDF er fællesskabet både for børn og voksne og blandt nogle af aktiviteterne er leg, friluftsliv og musik.
 

Psy Twitter

Psykiatrifonden er en privat humanitær organisation (NGO), der arbejder for et samfund, hvor flere får et godt liv uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise. På den måde arbejder de for, at psykisk sundhed bliver prioriteret lige så højt som fysisk sundhed.

Autisme

Landsforeningen Autisme er en forening, der har til formål, at udbrede kendskab til og forståelse for de vanskeligheder, autisme medfører. Foreningen ønsker, at støtte, vejlede og sikre de bedste tilbud til mennesker med autisme og deres pårørende.

 

Fddb Logo Plus Navn

FDDB - Foreningen Danske DøvBlinde er en forening for alle, der har både syn og høreproblemer. FDDB er en en brugerstyret organisation, der arbejder for bedre forhold for døvblinde og synshørehæmmede i alle livets forhold.

 

Dignity Dk Logo Stor Til Posters Powerpoints Ol

DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur, er et dansk menneskerettighedsinstitut, der har til formål at bekæmpe tortur og hjælpe torturoverlevere og deres familier til et bedre liv. DIGNITY er repræsenteret i over 20 lande, hvor de samarbejder med lokale partnerorganisationer.

Det siger vores kunder

"Jeg fik lavet en ansættelseskontrakt lynhurtig og meget let. Ansættelseskontrakten beskrev lige præcis det jeg ønskede. Jeg vil helt klart anbefale Legal Desk."


HM Køreskole

"Tak for hjælpen med udarbejdelse af Ægtepagt. Brugervenligheden er i top og alt fra udfyldelse af dokument til vejledningen til efterfølgende at få ægtepagten tinglyst var meget intuitiv."


Anne Have Meyland

"Dejligt nemt og overskueligt site. Ganske brugervenligt og gennemtænkt. Jeg påtænker allerede at bruge jer igen senere idag :) Seriøst og ligetil."


Daniel Niels Nielsen

"Fantastisk nemt og hurtigt. Let overskueligt og dejligt at jeg kunne se/prøve at udfylde det hele før det skulle betales :) Fantastisk at der er standardbegrundelser, men at man også har mulighed for at skrive selv."


Gabrielle Lampl

"Jeg sad og skulle bruge et hurtigt dokument til afgiftfri pengegaver til børn. Jeg må sige, at det var det letteste i verden at oprette dokumen-tet. Let guided vejledning - superlet - siden kan bestemt anbefales."


Ib Olesen

”Nemt, intuitivt og billigt! Man er aldrig i tvivl, om det man gør er rigtigt, og det er samtidigt hurtigt og nemt. Jeg vil helt sikkert vende tilbage, næste gang jeg skal bruge et juridisk dokument.”


Anna Linnet

"Jeg fik lavet en ægtepagt, det er både hurtigt og nemt, samtidig bliver man rådført igennem hele processen på en måde der gør selv jura forståelig. Vil bestemt anbefale Legal Desk til andre."


Christian Lyck

"Det er enkelt og nemt, og da jeg i første omgang havde tastet forkert, skrev jeg blot en mail, hvorefter jeg fik hurtig hjælp til at udfylde korrekt, og fik også krediteret det første testamente uden problemer."


Marie Arendttorp

"Da jeg står overfor at skulle giftes med min kæreste havde vi et ønske om at oprette et særejedokument. Igennem hele processen følte man at der var styr på tingene. Ligeledes er outputtet professionelt udført."


Mikkel Holm Schou

”Det var utrolig nemt og overskueligt at bruge hjemmesiden! Det var dejligt, at man først betalte til sidst, så man kunne prøve at udfylde det, og dermed se, hvad det indeholdt. En super god oplevelse!”


Sidsel Linneberg

”Super service! Følte mig tryg hele vejen og fik endeligt den låneaftale på plads til mit firma. Havde lavet aftalen, printet og underskrevet på under 20 minutter.”


Lennert Stepien

"Overraskende nemt og billigt at bestille en ægtepagt hos legaldesk.dk. Kan klart anbefales, så uden tvivl 5 stjerner fra os."


Søren Jerne

"Jeg har længe overvejet at få lavet børnetestamente og så fandt jeg dette sted og de havde en fantastisk pris. Det var nemt at gå til og nemt at overskue. Dejligt at få styr på testamentet så jeg nu har ro i sjælen."


Dorte Pedersen

Dokumenter Privat

Lån & Gaver

Dokumenter Erhverv

Vent venligst...