Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk

Startup-program

Gennem vores startup-program støtter vi bl.a. danske universiteters innovationsprogrammer, acceleratorer, inkubatorer og andre danske innovation hubs. Se mere herunder.

Bliv startup-partner med Legal Desk

De fleste virksomheder starter på bunden i økosystemet, og der bliver lagt utallige timer i at opbygge forretningen. Legal Desk startede selv som en lille virksomhed med få midler, og vi kender alt til de udfordringer, man møder undervejs. Derfor vil vi gerne hjælpe alle startups på den bedste måde, vi kan. Det gør vi ved at tilbyde de nødvendige juridiske dokumenter og registreringer til en konkurrencedygtig pris. 

 

Gennem vores startup-program støtter vi bl.a. danske universiteters innovationsprogrammer, acceleratorer, inkubatorer og andre danske innovation hubs. Som partner i programmet kan du tilbyde dine kunder/medlemmer billige og tidsbesparende løsninger på deres juridiske behov. 

 

 

Tilmeld startup-programmet

Modtag straks

Modtag dokumenter 24/7

Favorable priser

Som partner får du rabatter på relevante produkter

Tilfredshedsgaranti

100% tilfreds eller pengene retur

Underskriv digitalt

Indbygget invitations- og underskriftsmodul

Sikker opbevaring

Opret og underskriv dine dokumenter, når det passer dig

Direkte kontaktperson

Som partner får du en direkte kontaktperson hos Legal Desk

Sådan fungerer Legal Desk

Bliv startup-partner allerede i dag!

Indtast navn og email via linket herunder og få fordelene med det samme. 

 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan benytter vores medlemmer sig af fordelene?

Som partner modtager I en rabatkode, som I kan dele med jeres medlemmer. Det er selvfølgelig vigtigt, at denne rabatkode ikke kan findes af andre end jeres medlemmer. Rabatkoden indtastes ved betaling for det specifikke produkt, hvorefter rabatten indløses. 

 

Kan jeg snakke med en advokat hos Legal Desk?

Nej. Men du kan snakke med en jurist eller en sagsbehandler. Vores kundeservice kan besvare juridiske spørgsmål eller spørgsmål vedrørende processen via chat, telefon eller mail. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl 9 - 17. Vi kan kontaktes på telefonnummer 93 87 78 89, via chatten på hjemmesiden eller på mail kontakt@legaldesk.dk.

Hvordan laver man et dokument?

Du laver et dokument ved finde det specifikke produkt i menuen, gå ind på produktets side og udfylde formularen. I formularen stiller vi dig en række spørgsmål og på baggrund af dine svar bliver dit dokument automatisk udarbejdet med det samme. Du finder vejledning og eksempler til de forskellige spørgsmål undervejs, og det tager typisk ikke mere end 10-15 minutter fra start til slut.  

 

Kan jeg stole på juraen som Legal Desk laver?

Ja. Alle vores produkter er udarbejdet af advokater og forsikret gennem HDI Gerling. Det betyder, at vores produkter har samme sikkerhed og gyldighed som hos en traditionel advokat.

 

Er Legal Desk forsikret?

Ja. Legal Desk er forsikret som et traditionelt advokatfirma. Vores forsikring er hos HDI Gerling, som er det foretrukne forsikringsselskab for advokater.

Hvordan fungerer kundeservice hos Legal Desk?

Vores kundeservice består af jurister og sagsbehandlere med indgående kendskab til alle vores produkter og services. Hvis du har spørgsmål vedrørende specifikke dokumenter, sagsbehandling eller lignende, står de klar til at hjælpe dig videre. 

Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl 9 - 17 og kan kontaktes på telefonnummer 93 87 78 89, via chat på hjemmesiden eller på mail kontakt@legaldesk.dk.

Hvad med GDPR og databehandleraftaler?

Da der ikke udveksles data mellem organisationen og Legal Desk, er der ikke behov for en databehandleraftale. Alle oplysninger, Legal Desk modtager, afgives direkte fra brugeren. Du kan her læse mere om Legal Desks Handelsbetingelser, Privatpolitik og Datapolitik.

Sådan virker Legal Desk

Legal Desk arbejder for at gøre juridiske løsninger tilgængelige for alle. Derfor har vi gjort det nemt for dig at oprette juridiske dokumenter digitalt til en brøkdel af advokatprisen.

Du udfylder vores formular på 5-15 minutter. På baggrund af dine svar, udarbejdes alle de nødvendige dokumenter automatisk. Du modtager dem så snart, du har gennemført betaling. Herefter kan du følge processen online. 

 

Tilmeld startup-programmet