Support har åbent man. - tors. kl. 09.00 - 16.30. Fredag kl. 09.00 - 16.00
Alternate Text

Din version af [[BrowserName]] er forældet, og nogle funktioner på siden virker muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af Google Chrome

Ignorér / luk
Tillæg til ansættelseskontrakt
dit dokument oprettes ...
10 - 15
Det tager 10 - 15 i reelt tidsforbrug

Nye arbejdsvilkår

Hvis en medarbejder får nye arbejdsvilkår, skal arbejdsgiveren udarbejde et tillæg til ansættelseskontrakten, så de nye arbejdsvilkår bliver skriftligt dokumenteret og accepteret af begge parter ved underskrift. Med Legal Desk kan du som arbejdsgiver nemt og sikkert udarbejde et tillæg til en ansættelseskontrakt.

Hos LegalDesk

Pris: 199,-

Ekskl. moms

Traditionel advokat

Spar 1.500,-

Ift. traditionel advokat

Tidsforbrug

10 - 15 min.

I reelt tidsforbrug

Hvornår skal nye arbejdsvilkår dokumenteres?

Som hovedregel bør alle væsentlige ændringer i arbejdsvilkårene dokumenteres via et skriftligt tillæg til en ansættelseskontrakten. Et tillæg til ansættelseskontrakten, er et dokument, der indeholder en skrivelse om, hvad de nye arbejdsvilkår drejer sig, om og som arbejdsgiver og medarbejder begge skal underskrive som accept af de nye arbejdsvilkår. På den måde kan arbejdsgiver og medarbejder undgå misforståelser, da der er klarhed om arbejdsforholdene i dokumentet. Legal Desk giver dig mulighed for at udarbejde et tillæg, der vedrører ændringer om følgende arbejdsvilkår:

Hvad indeholder Legal Desks tillæg til ansættelseskontrakt?

Legal Desks tillægt indeholder, udover de nye arbejdsvilkår, en uddybning af det enkelte vilkår. Hvis det eksempelvis drejer sig om, at medarbejderen får tildelt en arbejdstelefon, skal der også være angivet, hvordan telefonen må anvendes, altså om den må anvendes til privat brug.

Hvis der er tale om markante ændringer i arbejdsvilkårene, eller der er tale om nye arbejdsvilkår, som medarbejderen ikke har udvist interesse overfor, indeholder tillægget også et varsel. På den måde træder ændringen først i kraft, efter det givne varsel er løbet ud. Varslets længde afhænger af arbejdsgiverens opsigelsesvarsel (det vil sige det varsel, arbejdsgiveren kan opsige medarbejderen med), da disse to varsler skal være ens for at give medarbejderen mulighed for at finde et nyt job, hvis medarbejderen ikke kan acceptere de nye arbejdsvilkår.

Som arbejdsgiver kan du trygt udarbejde et tillæg til en medarbejders ansættelseskontrakt gennem Legal Desk, da du kan være sikker på, at tillægget indeholder det, det skal og formuleringerne er juridiske korrekte.

Sådan virker Legal Desk

Nye arbejdsvilkår - sådan gør du!

For at udarbejde et tillæg til en ansættelseskontrakt gennem Legal Desk, skal du blot udfylde en webformular og på baggrund af dine svar, bliver tillægget automatisk genereret. Når du har betalt modtager du tillægget, der er klar til at blive underskrevet af arbejdsgiver og medarbejder og dermed kan de nye arbejdsvilkår træde i kraft.

Vi gør opmærksom på, at Legal Desks tillæg er for medarbejdere, der er funktionæransatte og som ikke er omfattet af en overenskomst.

 

Tillæg til ansættelseskontrakt

Få styr på papirarbejdet på 10 minutter

Udfyld og modtag straks

Alle dokumenter samlet ét sted

100% tilfredshedsgaranti

Digital alt-i-en løsning

Benyttet af mere end 50.000 selvstændige

Kun 199,-

Ekskl. moms

Tillæg til ansættelseskontrakt

Spar 1.500,- ift. traditionel advokat